Обидете се со едноставен калкулатор за брза и лесна пресметка на приближната потрошувачка на потребните материјали.

Онлајн калкулаторот на фасади на Weber ќе ви помогне дa го направите вистинскиот избор на фасадни изолациони системи и ќе ја пресмета потребната количина на материјалот што ви е потребен врз основа на површината на вашиот објект.

Проверете како работи калкулаторот

Во првиот чекор го избирате системот кој најмногу одговара на вашиот проект - комфорно решение со графитен стиропор или со камена волна, премиум решение со камена волна или економично решение за семејни куќи и станбени згради.
Во следниот чекор, ќе ви бидат прикажани препорачаните производи за составот на системот – лепило, изолација, типла, армирачка мрежичка, лепило за рабицирање, подлога/прајмер и малтер.
Следно, треба да ги изберете типот на зградата, изолацијата, самата површина на објектот, а по изборот на бојата и гранулацијата на фасадниот малтер, ќе имате на располагање приближна калкулација на потрошувачката на материјали.
Не само што можете да ги зачувате и превземате сите генерирани информации на вашиот уред во .pdf формат, туку ви нудиме и можност веднаш да не контактирате.
 

Не двоумете се и сами пробајте го нашиот Фасаден Калкулатор.